Hadobás Mihályné véleménye

Hadobás Mihályné véleménye

... a húgom már több, mint 10 éve Ruszin Doktor Úrhoz jár fogászatra és már nagyon sokféle kezelésben, többek között implantátum beültetésben is részesült és hát ódákat zengett a Doktor Úrról... így kerültem ide egy konzultációra, elég komoly problémával. körülbelül 15-20 éve küzdök fogágybetegséggel, de sajnos nem értem ide korábban, pedig megtehettem volna, de világéletemben rettegtem a fogászattól és magától a gondolattól, hogy esetleg beültetésre kerülne sor. Ez most már sajnálom, hogy nem jöttem előbb, mert valószínűleg kisebb beavatkozás is elég lett volna...

...felül is alul is hidaim voltak és sajnos a nagy rágóim is elkezdtek mozogni. A felvételekből kiderült, hogy minimálisan, másfél, két milliméterre vannak csontban a még megmaradt fogaim és a Doktor Úr szerint, ezek a meglévő fogak támasztották már a hidakat... ...Én egy nagyon aggódós páciens vagyok és nagyon sok kérdésem volt és nagyon féltem a fájdalomtól. A Doktor Úr már csak azt tudta felajánlani, hogy a meglévő fogakat el kellene távolítani, a számban lévő 19 fogat el kell távolítani és felülre és alulra 6-6 implantátumot beültetni. Erre készített a Doktor Úr kezelési tervet. Az egyik lehetőség az volt, hogy az implantátum egy rögzített fogsor - alulra-fölülre -, vagy a fogak eltávolítása után, kivehető fogsor, amit én semmiképpen sem szerettem volna...

...A Doktor Úr elmondása alapján tudtam, hogy éppen mit csinál, de konkrétan fájdalmat tényleg nem éreztem...

...Beavatkozás előtt attól féltem a legjobban, hogy a beültetett implantátumok, vajon feszíteni fognak majd az állkapcsomban, fájdalmat fognak okozni... de ehhez képest tényleg semmi nem volt az egész. Nagyon ürülök, hogy idevezérelt a sors, minden figyelmet, türelmet, kedvességet megkaptam mindenkitől. Örülök, hogy itt lehettem és, hogy ide járok.

Páciens neve: 
Hadobás Mihályné
Kezelőorvos neve: 

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.