Ujvári Cecília

Ujvári Cecília

Már közel 5 éve járok Dr. Ruszin Tamáshoz a Szent Lukács Spa Dental fogászatra. Előtte több fogorvosi rendelőben jártam már konzultáción, vizsgálaton, mivel egyrészt egy régebbi gyökércsúcs rezekcióm kapcsán problémám volt az egyik fogammal, másrészt szerettem volna fogszabályozás kezelésen is részt venni. A korábban felkeresett rendelőkben nem volt lehetőség arra, hogy minden kezelést egy helyben elvégezzünk. Egy ismerősöm ajánlotta dr. Ruszin Tamást, aki már az első alkalommal meggyőzött szakértelmével, hozzáállásával, figyelmességével, továbbá ez volt az első olyan hely, ahol komplexen megoldást tudtak nyújtani a problémáimra. 

Korábbi gyerekkoromból származó emlékeim sajnos nem voltak túl jók a fogászati kezelésekről, a Szent Lukács SPA Dental fogorvosai azonban elfeledtették velem félelmeimet. Dr. Ruszin Tamásnál csontpótlás, implantáció, esztétikai fogászati kezeléseken is részt vettem. Dr. Steinhof Péter Márton végezte el a fogszabályozási kezeléseket. Mindketten nagy odafigyeléssel, szakmai hozzáértéssel és rendkívül kedvesen látták el a feladataikat. A kezelések után és minden egyes rutin vizsgálat alkalmával érdeklődtek állapotomról.

A rendelő tiszta, barátságos környezetben, családias hangulatban várja az odaérkezőket. Szeretek ide járni, itt mindig egy fiatalos, lendületes, kiváló szakértelemmel rendelkező csapat fogad.

Páciens neve: 
Ujvári Cecília
Kezelőorvos neve: 

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.