Óvatosan a vámpírfogakkal!

Óvatosan a vámpírfogakkal!

Napjainkban egyre gyakrabban hallani olyan esztétikai beavatkozásokról, amelyek során valaki egy kitalált mesevilág karakterére emlékeztető testmódosítást kér. A Gyűrűk urában ismert tündék, vagy a Star Trek vulkániak hegyes fül-plasztikái mellett gyakori a közkedvelt manga rajzfilmek hőseinek másolása is, különböző "szemnagyobbító" és szemszín-modosító beavatkozásokkal. Napjainkban egyre gyakoribb kérés a fogak átalakítása is.

A vámpírok nagyobb és élesebb szemfogai sokak számára olyan megbabonázó lehet, hogy örökre maguknak kívánják az éles szájékességet.

Fontos már most jeleznünk, hogy a Szent Lukács SPA Dental, kizárólag a természetes mosoly mellett tört pálcát és azon dolgozunk, hogy minen páciensünknek a legszebb mosolyát rekonstruáljuk. Éppen ezért ilyen, vagy ehhez hasonló beavatkozásokat nem végzünk. A jelen írás is csak érdekességként közöljük.

Itt jegyeznénk meg, hogy amennyiben Önnek korábban olyan esztétikai beavatkozás történt a fogain, amit szeretne természetes formájában viszontlátni, úgy nyugodtan keressen bennünket!


Vámpírfogak elkészítésének módja

A modern esztétikai beavatkozások módszerei alkalmasak lehetnek akár egy permanens vámpírfog elkészítésére is. Részleges újraszabályozással, a fogzománc lecsiszolásával, vagy kiegészítő fogszínű gyantákkal, vagy foghéjakkal teljesen élethű vámpírfog készíthető. Mi mégis csak az alkalmi műfogakat javasoljuk ijesztegetés céljára.

Mi a baj a vámpírfogakkal?

A túl nagy, valamint a túl éles szemfog sok kockázatot hordoz magában. Hatással lehet a beszédre és a táplálkozásra, az egyéb kontraproduktív szociális következményekről ne is beszélve. 

Ha teheti kerülje a permanens vámpírfog ötletét. :)

Fogfehérítő beavatkozások ára

Fogfehérítő beavatkozás (Tudjon meg többet erről)Ár
Rendelői fogfehérítés (120 perces)95 000 Ft
Fogfehérítő sín otthoni fogfehérítéshez (állcsontonként)25 000 Ft
Fogfehérítő anyag otthoni fogfehérítéshez – Opalescence – fecskendőben12 000 Ft
Fogfehérítés gyökérkezelt fogra (alkalmanként)15 000 Ft

Esztétikus fogpótlások ára

Esztétikus fogpótlásÁr
Belle Glass kompozit inlay vagy onlay78 000 Ft
Préskerámia inlay, onlay vagy overlay95 000 Ft
Fémkerámia korona vagy egy hídtag72 000 Ft​
Belle Glass kompozit korona vagy egy hídtag65 000 Ft
Préskerámia korona vagy egy hídtag (Példa)99 000 Ft
Cirkónium-oxid vázas kerámia korona vagy egy hídtag92 000 Ft
Aranykerámia korona vagy egy hídtag72 000 Ft
Ideiglenes rendelői korona – azonnali elkészítéssel12 000 Ft
Hosszú távú ideiglenes korona - fogtechnikai laboratóriumban készülő25 000 Ft
Fémmel megerősített hosszú távú ideiglenes korona - fogtechnikai laboratóriumban készülő29 000 Ft

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel