Szájsebészet Budapest szívében

Budapest szájsebészet és a kapcsolódó kezelések palettáját tekintve jól lefedett terület. A nagy választék ellenére azonban lehetnek komoly eltérések a szájsebészeti beavatkozások színvonalában.

A Szent Lukács SPA Dental pozitív példa, amit érdemes kipróbálnia!

Szájsebészet Budapest és Pest megyében számtalan rendelőben elérhető, de kevés fogászat olyan jól megközelíthető, mint miénk.

Szájsebészeti szolgáltatásainkhoz (dentoalveolaris sebészet) tartoznak a fogazathoz, állcsontokhoz tartozó megbetegedések gyógyítása, fogak, foggyökerek eltávolítása, a bölcsességfogak sebészi ellátása, állcsontok gyulladásos elváltozásainak és cisztáinak kezelése, valamint a fogak pótlását megelőző csontpótló beavatkozások.

E vizsgálatok során ellenőrizzük a lágy és kemény szöveteket, szükség esetén panorámaröntgen-képet készítünk, teljes állapotfelmérést végzünk, mely a fogászati rákszűrést is magába foglalja, végül összeállítjuk a javasolt kezelési tervet.

Budapest szájsebészet

Hívjon minket bátran, munkatársunk készséggel áll rendelkezésére:

(+36) 30 78 00 454

Szájsebészet Budapest szívében SPA környezetben

A szájsebészeti beavatkozások nélkülözhetetlen elemei egy komplex fogorvosi kezelés sorozatnak. Ezek a beavatkozások olykor elkerülhetetlenek annak érdekében, hogy megőrizzük fogaink épségét vagy, hogy fogászati implantátummal pótoljuk hiányzó fogainkat.

A sikeres szájsebészeti beavatkozásoknak három feltétele

Fogászati garancia

Szükség van felkészült és kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkező szájsebész szakorvosra, aki magabiztos rutinnal tudja kezelni a felmerülő szájsebészeti problémákat. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében két nemzetközi tapasztalatokon edződött rutinos szájsebész is az Ön rendelkezésére áll szájsebészeti beavatkozásainak sikeres elvégzésére.

Szükség van egy megfelelően berendezett és felszerelt rendelőre, illetve szájsebészeti kezelőhelyiségre annak érdekében, hogy minden technikai feltételrendszer adott legyen a kezelések sikeres elvégzéséhez. A Szent Lukács SPA Dental rendelője tudatosan van felkészítve a szájsebészeti beavatkozások zavartalan elvégzésére, hiszen két gyakorlott szájsebész magas minőségi színvonalú munkáját kell tudnia kiszolgálni.

Szükség van még a magas fokú sterilitási feltételek biztosítására, hogy a szájsebészeti beavatkozások biztonságosak legyenek az Ön számára és elkerüljük a fertőzések kialakulásának veszélyét. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbbnak számító közigazgatási ellenőrzésén esett túl nemrégiben, amely garantálja a sterilitási szabályok és biztonsági előírások maximális betartását.


A szájsebészet miben segíthet?

A szájsebészet olykor rémületet okozó nevével ellentétben sok esetben tehet jót nekünk, hiszen olyan beavatkozások tartoznak ebbe a kategóriába, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy visszanyerjük egészséges rágóképességünket és újra fogászati problémák nélküli, minőségi életet tudjunk élni.

A szájsebészeti beavatkozások sikeres elvégzéséhez felkészült dentoalveoláris sebész szakorvosra és sok éves szakmai tapasztalatra van szükség, valamint olyan európai szinten felszerelt rendelőre, amelyben minden tárgyi és higiéniai feltétel adott a szájsebészeti beavatkozások sikeres elvégzéséhez.

Szájsebészet Budapest centrumában? Tömegközlekedéssel és autóval is könnyen ide talál. Látogasson el hozzánk!

Kik felelnek a szájsebészeti beavatkozásokért?

Szájsebészet Budapest, professzionális fogászati beavatkozások

Szájsebészet Budapest centrumában. A Szent Lukács SPA Dental szájsebész szakorvosai Dr. Nagy Róbert és Dr. Ruszin Tamás. A képen műtéti beavatkozás közben látható a két fogspecialista.

Ezekben az esetekben a probléma beazonosítása nem mindig egyszerű, hiszen nem tudjuk pontosan, hogy mi okozza számunkra a kellemetlen tüneteket. Csak egy szájsebészeti konzultáció alkalmas arra, hogy mélységeiben tárja fel az Ön fogászati problémáját, és találja meg rá az optimális megoldást.

Ekkor derül majd ki, hogy elegendő-e egy fogorvossal együttműködnie, vagy a megoldáshoz egy specialistát, egy szájsebészt is be kell vonni.

Fájdalommentes a szájsebészeti beavatkozás?

Miért van szükség szájsebészre a foghúzáshoz?

Érvek a szájsebészeti beavatkozásaink mellett

  • Mert szájsebészeti kezeléseink, azok komplexitásától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.
  • Mert Önnk nemcsak egy sikeres szájsebészeti kezelést biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
  • Mert valamennyi szájsebészeti beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.
  • Mert a szájsebészeti kezeléseket szakértő specialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.
  • Mert minden szájsebészeti beavatkozásra garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
  • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen fogászati kezelésekre fordítania, amire feltétlenül szüksége van.
Szájsebészet Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!

Szájsebészeti beavatkozásaikról mesélnek pácienseink

Dr. Novák Ágnes kedves páciensünk meséli el történetét Önnek fogbeültetést megelőző szájsebészeti beavatkozásáról. Szájsebészet Budapest központjában.

Csomor István kedves páciensünk meséli el történetét csontpótló szájsebészeti bevakozásáról. Szájsebészet Budapest centrumában.

Szájsebészeti kezeléseink ára

Szájsebészeti kezelésÁr
Egyszerű fogeltávolítás fogóval20 000 Ft
Egyszerű fogeltávolítás emelővel32 000 Ft
Sebészeti/műtéti fogeltávolítás42 000 Ft
Bölcsességfog műtéti eltávolítása48 000 Ft
Gyökércsúcs eltávolítás48 000 Ft
Ciszta eltávolítása48 000 Ft
Belső sinus emelő műtét implantátum beültetéshez (regeneratív anyaggal)90 000 Ft
Sinus emelő műtét implantátum beültetéshez (csontpótló anyaggal)210 000 Ft
Kiegészítő csontpótló műtét implantátum beültetésével egy időben (csontpótló anyaggal)Egyedi árképzés
Kiterjedt csonthiány háromdimenziós felépítése implantátum beültetéshez (laterál augmentáció)Egyedi árképzés

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Szájsebészet Budapest központjában

Fájdalommentes szájsebészet wellness környezetben

További érdekességek szájsebészeti eljárásainkkal kapcsolatban:

Removal of inflamed root tip and cyst

Removal of inflamed root tip and cyst

A cyst or other lesion at the tip of the root most likely indicates that the nerves in the tooth are dead. What is a cyst and why should it be removed?
A bölcsességfogakkal kapcsolatos problémák megoldása

A bölcsességfogakkal kapcsolatos problémák megoldása

Bölcsességfogak eltávolítása? Több oka is van annak, hogy miért érdemes a bölcsességfogaktól, a leghátsó őrlőfogaktól megszabadulnia. Összefoglaljuk az okokat, indokokat.
Bone reconstruction for dental implant placement

Bone reconstruction for dental implant placement

Today dental implant is the best available way to replace missing teeth. Under certain anatomical circumstances implant placement cannot be an option.
Gyulladt gyökércsúcs, ciszta eltávolítása

Gyulladt gyökércsúcs, ciszta eltávolítása

Kis duzzanat jelent meg a fog fölött? Ez általában arra utal, hogy a fog csúcsán kialakuló elváltozásban gennyes váladék szaporodott fel. Nem szabad hagyni, hogy az elváltozás kiterjedjen, mert az egyenes út a fog elvesztéséhez.
Csontpótlás fogbeültetéshez

Csontpótlás fogbeültetéshez

Léteznek olyan anatómiai jelenségek, melyek nem teszik lehetővé a mesterséges foggyökerek beültetését, például ha nincs elegendő csontállomány, vagy az nem elég vastag ahhoz, hogy nagy biztonsággal be lehessen ültetni az implantátumot. Erre is létezik megoldás, méghozzá a csontpótlás.
Bölcsességfog húzása - a beavatkozás okai

Bölcsességfog húzása - a beavatkozás okai

Gondos diagnosztika, tervezés, megfelelő tapasztalat mellett a legtöbb esetben a beavatkozás egyszerű.
Foggyökér eltávolítása, a gócok megelőzése, megszüntetése

Foggyökér eltávolítása, a gócok megelőzése, megszüntetése

Foghúzások során előfordulhat, hogy a fog gyökere a csontban marad. Ezek a gyökerek azonban gócforrásokként is funkcionálhatnak, gyulladás kiindulási pontjai lehetnek. 
Szájsebészet összetett fogászati problémák kezelésére

Szájsebészet összetett fogászati problémák kezelésére

Komplex problémák kezelése szájsebészeti úton. Nézzük milyen összetett problémák fordulhatnak elő?
Removal of tooth root, prevention and elimination of cyst

Removal of tooth root, prevention and elimination of cyst

During tooth extraction, the tooth root may remain in the bone. However, such root remain can develop into a dental cyst and cause inflammation.
Treating wisdom teeth problems

Treating wisdom teeth problems

Our wisdom teeth, the last molar teeth often cause us unpleasant days. It is very common that there is not enough space in the mouth for the wisdom teeth to erupt and develop properly.