Fogpótlás Budapest szívében

Fogpótlás Budapest központjában, a Lukács Fürdő kellemes környezetében. Tudjon meg mindent a legfontosabb fogpótló kezeléseinkkel kapcsolatban.

A Szent Lukács SPA Dental fogpótló eljárásait érdemes kipróbálnia!

A fogpótlás Budapest fogászatainak alapvető kínálata, eltérések lehetnek azonban a beavatkozások technológiájában és a problémák megközelítésében is. Ismerjen meg bennünket jobban, és bízunk benne, hogy hamarosan személyesen is kényelembe helyezheti magát nálunk!

Gyökérkezelés Budapest centrumában, SPA környezetben

Fogainkat fogszuvasodás, különböző fogágybetegségek, vagy legrosszabb esetben egy baleset miatt veszíthetjük el. A fog vagy fogak hiánya nemcsak esztétikai és az ehhez kapcsolódó szociális, valamint pszichés kockázatokat hordoz magában, hanem további egészségügyi rizikókat is felsorakoztat. Egy hiányzó fog felbontja a fogazat egyensúlyát, aminek állkapocs-ízületi és a mindezzel járó egyéb következményei (fejfájás, alvászavarok stb.) lehetnek. A fog vagy fogak pótlása tehát fontos dolog és szívből örülünk, hogy e sorok olvasásával részben ezt már Ön is elismeri.

Ha szeretne többet megtudni fogpótló kezeléseinkről, akkor élhet fogászatunk ingyenes konzultációs lehetőségével, és akár most azonnal is időpontot kérhet munkatársunktól.

(+36) 30 78 00 454

Fogpótlás Budapest szívében, SPA környezetben

A fogak pótlására több megoldás is adott, amelyet az Ön egyedi eseteinek megfelelően alkalmazhatunk.

A sikeres fogpótlás három fontos feltétele

Fogászati garanciaMegfelelő tapasztalattal rendelkező fogorvosra van szükség. A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező rutinos fogorvosok állnak az Ön rendelkezésére fogpótló beavatkozásainak sikeres elvégzése érdekében.

Kiválóan berendezett és felszerelt rendelőre van szükség. Mindez annak érdekében, hogy az összes technikai feltételrendszer adott legyen a fogpótlás sikeres elvégzése érdekében. A Szent Lukács SPA Dental rendelője gondosan előkészített a zavartalan fogpótlások precíz végrehajtására.

Biztonságok rendelőre van szükség. A Szent Lukács SPA Dental rendelője Európa legszigorúbb közigazgatási ellenőrzésén kapott kiváló értékelést, amely garantálni képes az egészségügyi szabályok és a kapcsolódó biztonsági előírások betartását.


Fogpótlás nálunk tartós, esztétikus és megfizethető

Kérdezzen minket személyesen, de segítünk itt is válaszolni a kérdéseire

Nehéz jó döntést hozni abban a kérdésben, hogy hiányzó fogait milyen megoldással pótoltassa, hiszen számtalan kérdés merülhet fel Önben:

 • Mi a jobb: az implantátum beültetés vagy a fogászati híd is tökéletesen megfelel nekem?

 • Ki végezze a fogbeültetést? Hogyan tudjak megalapozott döntést hozni ebben a kérdésben? Ki érdemli meg a bizalmamat?

 • Melyik rendelőt válasszam, ahol korrekt tájékoztatást és árakat kapok?

 • Milyen implantátum családot válasszak a ma elérhető több, mint 30 típus közül?

 • Mikor végeztessem el a fogbeültetést?

 • Milyen fogpótlást válasszak az implantátumomra?

 • Mennyibe fog ez az egész nekem kerülni?

 • Mi a helyzet a garanciával?

Ezekben a kérdésekben Önnek nagyon nehéz egyedül bölcs döntést hoznia, hiszen rengeteg információra van szüksége, amit különböző internetes és egyéb forrásokból kellene összeszednie. Ez azonban sokszor fárasztó és félrevezető is lehet.

Mi, a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében a közvetlen emberi kapcsolatokban hiszünk, és legjobb tudásunkkal szeretnénk Önt segíteni, és információval támogatni ebben a nehéz döntésében.

Azt javasoljuk tehát, hogy szánjon erre a fontos kérdésre fél órát az életéből, és jöjjön el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe, ahol két felkészült, nemzetközi gyakorlattal rendelkező rutinos szakorvos várja Önt, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert.

Ez a konzultáció nem jár költséggel az Ön számára (ez alól csak az lehet a kivétel, ha Önnek a pontos diagnózis érdekében egy röntgenfelvételre van szüksége). És persze semmilyen elkötelezettséggel sem jár.

A haszna azonban jelentős lehet, mert azon túlmenően, hogy első kézből, szakértőtől kaphat választ minden Önben felmerülő kérdésre, még abból is profitálhat, hogy személyesen megismeri szakorvosainkat, és el tudja dönteni azt, hogy szimpatikusak-e az Ön számára. Nem beszélve arról, hogy benyomásokat gyűjthet rendelőnkről és annak felszereltségéről.

Fogpótlás Budapest szívében

Fogpótlás Budapest központjában, felkészült fogspecialistákkal, nyugodt és kényelmes környezetben


Fogpótlásnak milyen elterjedt formái vannak?

Fogászati hidak, fogimplantáció, kivehető fogsor

Fogászati híd behelyezése akkor kerül sor, amikor kiterjedtebb foghiány alakul ki. Az ép fogakra helyezett fogászati híd alkalmazása akkor kivitelezhető, ha a hiányzó terület szélein ép fogak állnak rendelkezésre (nem mozgó, nem gyulladt fogak vannak). Az egészséges fogak lesznek a híd „pillérei”, amire rögzítésre kerül az új fog. Hiányosabb vagy rosszabb fogak esetében mindenképpen implantátum beültetése javasolt.

Csotpótló beavatkozás, a hiányzó fogak pótlásának ma elérhető legjobb módszeréhez a fogászati implantátum beültetéshez, amit sok esetben csontpótlás előz meg. Vannak olyan anatómiai jelenségek, melyek nem teszik lehetővé a mesterséges foggyökerek beültetését. Tipikusan ilyen eset az, amikor nincs elegendő csontállomány, vagy az nem elég vastag ahhoz, hogy nagy biztonsággal be lehessen ültetni az implantátumot. Speciális esetekben tehát a csontpótlás előzi és alapozza meg az implantációt.

Fogászati implantátum beültetésére akkor kerül sor, ha Ön elveszítette egy vagy több fogát (azt orvosi okokból ki kellett húzni, vagy fogágybetegség következményeként meglazult és kiesett). A fogbeültetés leggyakoribb formája az, amikor egy hiányzó fogat kell implantátummal pótolni.

Kivehető fogpótlás, vagy köznapi használatban protézis alkalmazására akkor kerül sor, amikor részleges, vagy teljes foghiány lép fel. Az előbbi esetben még vannak ép fogak, de azok nem alkalmasak híd, korona, vagyis fix fogpótlásra, az utóbbi esetben már nincsenek ép fogak, vagy fogak és a csontállomány sem tesz lehetővé implantátum beültetését. Ilyen esetben a teljes kivehető fogpótlás az egyetlen megoldás, ami az az új eljárásoknak és technikáknak köszönhetően nagy mértékben javíthatja a páciens életminőségét.

A Szent Lukács SPA Dental fogspecialistái segíthetnek abban, hogy Önnek a legmegfelelőbb fogpótló eljárást találják meg. Egy ilyen nehéz kérdésben mindenképpen javasolt egy konzultáció, amit rendelőnkben díjmentesen biztosítunk Önnek. Keressen bátran bennünket!

Fogpótlás esztétikai kérdés, vagy több annál?

Orvos-szakmai szempontból nemcsak esztétikai kérdés, sőt elsősorban az anatómiai szempontokat mérlegeljük, amikor javaslatot teszünk egy vagy több hiányzó fog pótlására implantátumokkal. Természetesen, az esztétikai szempontok sem másodlagosak számunkra, és azokra is komoly hangsúlyt fektetünk a fogpótlások elkészítésekor. Ezek azonban közismertek és jól láthatóak, az anatómia következmények pedig sokszor rejtve maradnak.

Ha Ön hosszú éveken át halogatja egy vagy több hiányzó fogának pótlását, akkor ennek jelentős egészségügyi kockázatai lehetnek. Ezek a tünetek sok esetben nem fedezhetőek fel egykönnyen, de amikor már egyértelművé válnak a negatív jelenségek, akkor már nehéz egyszerű megoldást találni a megoldásukra.

Fogpótlás Budapest szívében

Fogpótlás Budapest központjában, nemzetközi és hazai pályafutást maguk mögött tudó fogspecialistákkal. A képen Dr. Nagy Róbert beavatkozás közben.


Fogpótlás legegyszerűen: koronák és hidak

Akkor beszélünk koronáról, ha a fogpótlás beborítja a kezelt fogat, vagy fogbeültetés esetében az implantátum fejet. Alkalmazására a Szent Lukács SPA Dental rendelőjében akkor kerül sor, ha a fog károsodása már meghaladja azt a mértéket, hogy egy esztétikus töméssel vagy betéttel azt sikerrel kezelni lehessen.

Koronáról akkor beszélünk, ha egyes fogak kezelésére van szükség, míg hidat akkor készítünk, ha több szomszédos fog együttes pótlására van szükség.

Hagyományos megoldásnak pedig azért nevezzük ezt a megoldást, mert a korona vagy híd váza fémből készül. Ez jelentős költségmegtakarítást jelent az Ön számára. Természetesen az esztétikus borítás, ami a fogpótlás végső formáját és színét adja majd meg, ebben az esetben is fogszínű porcelánból készül.

Panorámaröntgenkép elemzése

Fogpótlás Budapest központjában, felkészült fogspecialistákkal, nyugodt és kényelmes környezetben. A képen fogspecialistáink egyik páciensünk panoráma röntgenképét elemzik a megfelelő beavatkozás kiválasztása érdekében.

Milyen estekben lehet Önnek koronára vagy hídra szüksége?

 • Ha a fogban túl nagy kiterjedésű a szuvasodás.

 • Ha törött vagy túlságosan kopott fogainak rágófelszíne.

 • Ha túlságosan elszíneződött a fogazata.

 • Ha az első fogak között túl nagy rés van, ami koronával kezelhető.

Amennyiben Önnek volt hiányzó foga, melyet fogászati implantátumokkal pótoltunk, akkor azokra is minden esetben korona vagy híd kerül.

Mik az előnyei a koronáknak és hidaknak?

 • Esztétikus megjelenésüknek köszönhetően természethűen pótolják a szuvas vagy hiányzó fogakat.

 • Tartós megoldást jelentenek az Ön fogászati problémájára.

 • Visszanyeri eredeti rágóképességét.

 • Nem kockáztatja tovább a szuvas fogakkal szomszédos ép fogak egészségét.

 • Az egyes fogaira jutó terhelés újra egyenletes lesz.

 • Korlátozások nélkül ehet és ihat fogpótlásainak elkészülte után.

 • Elszíneződött, törött vagy elkopott fogai nem adnak majd okot arra, hogy fogai miatt szégyenkezzen.

A hagyományos fogpótlások kiváló lehetőséget nyújtanak arra, hogy Ön újra ép és egészséges fogakkal éljen, mosolyogjon, egyen és igyon anélkül, hogy ez bármilyen problémát vagy kellemtelen pillanatokat okozna Önnek.


Fogpótlás komplexen: fogimplantáció

Fogászati implantátum beültetésére akkor kerül sor, ha Ön elveszítette egy vagy több fogát (azt orvosi okokból ki kellett húzni vagy fogágybetegség következményeként meglazult és kiesett). A fogbeültetésre tehát a következő esetekben lehet Önnek is szüksége:

Implantátum egy fog esetében

A fogbeültetés leggyakoribb formája az, amikor egy hiányzó fogat kell implantátummal pótolni. Kevésbé ismert tény, hogy már egyetlen fog elvesztése is megváltoztatja a rágószerv funkcióit, így a fog hiánya megváltoztatja a megmaradt fogakra jutó terhelés mértékét és sok esetben aránytalan terhelésnek tesz ki egy-egy fogat.

Ha az elvesztett fog szomszédságában ép fogak vannak, a legjobb választás a probléma megoldására a fogbeültetés.

Implantátum több fog esetében

Ha egy fogíven belül több fogat is el kell távolítani és a maradandó fogakat nem lehet vagy nem javasolt felhasználni hagyományos híd készítésére (fogágybetegség miatt, vagy mert jelentős foganyag veszteséggel járna az, ha a hiányzó fogakkal szomszédos ép fogakat kellene lecsiszolni), akkor több mesterséges foggyökér behelyezésével úgynevezett „implantátumokon rögzített hídpótlás” készülhet az Ön számára.

Ilyenkor nem feltétlenül szükséges minden egyes kihúzott fog helyére egy-egy implantátumot beültetni. Három vagy négy foghiány esetén is elegendő lehet két darab implantátum, melyekre végül három-, vagy négytagú híd készül a fogtechnikai laboratórium által.

Ha Önnek a sor végéről hiányzik egy foga:

Ha a sor végén lévő utolsó fog hiányzik, akkor arra a területre nagy biztonsággal nem lehet rögzített fogpótlást készíteni, mert a sor végén hiányzik a fix rögzítési pont. Ez az állapot nagy mértékben csökkentené a híd stabilitását.

Fogászati implantátumok segítségével ez ma már nem okoz problémát, hiszen a fogbeültetés révén pótolható a sorvégi fog hiánya, így lehetővé válik több tagból álló híd készítése is, hiszen egy új, stabil rögzítési pont jön létre, amelyhez a hidat rögzíteni lehet.

Ha Önnek kivehető fogsora van és szeretné azt a kellemetlenségek elkerülése érdekében rögzíteni.

A teljes vagy részleges kivehető fogsor sokszor okoz kellemetlen pillanatokat viselőjének. Ez elsősorban abból adódik, hogy a fogsor számára fix rögzítési pont nem marad a szájban, ezért beszédkor vagy étkezéskor elmozdul (persze mindig a legrosszabb pillanatban).

A fogászati implantátumok ezekre az esetekre nyújtanak megoldást, hiszen kapaszkodót biztosítanak a műfogsornak, így az stabillá válik evéskor és beszédkor is.

Ha a teljes fogatlanság esetében is normális életet szeretne élni, beszélni, mosolyogni

A fogászati implantátumok lehetőséget teremtenek Önnek arra, hogy teljes fogatlanság esetében se kelljen elviselnie a kivehető műfogsorok kényelmetlenségét.

Mesterséges foggyökerek beültetésével (természetesen ebben az esetben sem kell minden egyes hiányzó fog esetében egy-egy implantátumot beültetni, mert a felső állkapocs esetében elegendő 8 implantátum beültetése, az alsó esetében pedig szintén 8) készíthetünk Önnek egy olyan professzionális, fixen rögzített fogsort, amely nem csak külső, esztétikus megjelenésében, de rágószervi funkcióiban is szinte teljes értékű módon pótolja hiányzó fogait.

Legyen az egy fog hiánya vagy a teljes fogatlanság állapota, az implantációs megoldások segítségével Ön is visszanyerheti fiatalkori rágóképességét és újra esztétikus lesz a mosolya is.

Fogpótlás Budapest központjában, felkészült implantológus fogspecialistákkal, nyugodt és kényelmes környezetben. A videóban Dr. Nagy Róbert meséli el a fogpótlás komplexebb formáját, ami nem is annyira komplex, mint amennyire annak tűnhet.

Rendelőnk azonnali implantációs lehetőségek mellett, 3D-s, számítógéppel tervezett eljárásai is figyelemre méltóak lehetnek Önnek. Ezen felül a teljes foghiány esetére is egy remek implantációs alternatívát kínálunk, ami egyáltalán nem a protézist jelenti.

Fogpótlásást szakértő kezekre bízná?

Hiányzó fogak pótlására válasszon megbízható specialistákat: az alábbi veszélyeket hárítjuk el

 • Veszély a szomszédos és a szemközti fogakra: a hiányzó fogakkal szomszédos és azzal szemben lévő, egyébként egészséges fogak veszélybe kerülnek, mivel azok az aránytalan rágás közbeni terhelés miatt elvándorolhatnak a helyükről.

 • Veszély az állkapocs-ízületekre: ha az(ok) állkapocs ízületeink állandó és aránytalan többletterhelésnek vannak kitéve, akkor azok elfáradhatnak és fájdalmat okozhatnak.

 • Veszély a csontokra: a fogak tartós hiánya miatt jelentős csontvesztés alakulhat ki a hiányzó fogak helyén, ami a későbbiekben megakadályozhatja azt, hogy a hiányt fogbeültetéssel lehessen pótolni vagy költséges csontpótló beavatkozás válik szükségessé.

Ezek a kockázati tényezők elkerülhetőek fogpótló beavatkozásainkkal. A titok az időben rejlik. Ön minél hamarabb gondoskodik hiányzó fogainak pótlásáról, akár implantátumok segítségével, annál nagyobb az esélye annak, hogy elkerüli a hosszú távú egészségügyi kockázatokat.

Az egészségtudatos és előrelátó gondolkodásnak itt komoly jelentősége van és nemcsak azért, mert jelentős összeget takaríthat meg a jövőbeni egészségügyi kezelések elkerülésével, hanem azért is, mert sokat tehet saját egészségének megőrzéséért.

Kik felelnek a fogpótló beavatkozásokért?

Szájsebészet Budapest, professzionális fogászati beavatkozások

Fogpótlás Budapest centrumában. Ha bizonytalan abban a kérdésben, hogy ezek az egészségügyi kockázatok Önre nézve is veszélyt jelentenek-e, akkor javasoljuk, hogy látogasson el egy implantációs konzultációra a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe és beszélje meg ezt a fontos kérdést Dr. Ruszin Tamás vagy Dr. Nagy Róbert fogbeültetés specialistával, hogy megnyugtató és szakszerű választ kapjon kérdéseire.​


Fájdalommentesek a fogpótló beavatkozások?

Mára a komplex fogpótló beavatkozások is fájdalom nélkül végezhetők!

Dr. Nagy Róbert meséli el, hogy mitől lehet fájdalommentes egy-egy fogászati beavatkozás, így az Ön gyökérkezelése is.

Fogpótlás Budapest centrumában, a város egyik legszebb fürdőjének a Lukács Fürdőnek hangulatos környezetében.

A Szent Lukács SPA Dental rendelőjében dolgozó két dentoalveoláris szájsebész szakorvos számára a fogpótló beavatkozások és az implantátum beültetések során az Ön biztonsága az egyik legfontosabb kérdés, és mi akkor vagyunk nyugodtak, ha olyan implantációs családot tudunk az Ön figyelmébe ajánlani, amely garantálja ezt a biztonságot.

Bízza felkészült és komoly nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakorvosra a fogbeültetés elvégzését. Ha azt szeretné, hogy az eljárás ne legyen fájdalmas az Ön számára, és a végeredmény esztétikus és tartós legyen. Pótolt fogai pedig pontosan úgy funkcionáljanak, mintha meg sem betegedtek volna.

Fogpótlás, néha rágondolni is fájdalmas, a fájdalom a gondolataiban marad!

A fogpótlás, különösen ha az implantációs eljárással valósul meg, komplex fogászati beavatkozásoknak minősül. Sokan úgy gondolják, hogy ha valami komplex, akkor az vele arányosan fájdalmas is, és egy komoly műtéti beavatkozás csak fájdalommal járhat. Ennek azonban nem törvényszerűen kell így lennie.

A Szent Lukács SPA Dental páciensei többségének elmondása alapján semmilyen fájdalmat nem éreztek a komplex fogpótló beavatkozásuk alatt sem. Ritkán előfordult ugyan egyedi érzékenység, de ezt további érzéstelenítéssel könnyen kezelhető.

Fájdalommentesség oka az implantációs fogpótlás esetében

A fájdalommentesség mögött két titok húzódik meg, amely kevésbé ismert:

 • A fogpótló implantációs beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, amely gyors és mellékhatások nélküli fájdalommentességet biztosít a teljes műtéti beavatkozás idejére.
 • A fogpótló implantátum a csontba kerül beültetésre ahol kevesebb a fájdalomérzet kialakulásáért felelős ideg, így annyi érzéstelenítő szer is biztosítja a fájdalommentességet, amennyit egy hagyományos fogászati kezelés esetében alkalmazunk.

A műtétet követően duzzanat vagy enyhe fájdalomérzet kialakulhat, ami azonban egy-két fájdalomcsillapító hatására nyom nélkül elmúlik.

Ideális esetben egy–két nap leforgása alatt Önnek már el is kell felejtenie azt, hogy nemrégiben egy implantációs műtéten esett át.

Ha Ön is szeretné hiányzó fogait fogpótló implantátumokkal pótoltatni, lehetőleg úgy, hogy az ne okozzon Önnek semmilyen fájdalmat, vagy kellemetlenséget (ez alól talán csak az lehet a kivétel, hogy a műtéti beavatkozás során Önnek viszonylag hosszabb ideig nyitva kell tartania a száját), akkor javasoljuk, hogy látogasson el a Szent Lukács SPA Dental rendelőjébe egy térítésmentes implantációs konzultációra.

Ezen két felkészült fogbeültető specialista, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert örömmel tájékoztatja Önt a fájdalommentes implantációs fogpótlás lehetőségeiről. Az implantációs konzultációra a (+36) 30 78 00 454-es telefonszámon tud időpontot kérni.


Fogpótlás esetében válasszon minket

 • A fogpótlásaink, azok bonyolultságától függetlenül, teljesen fájdalommentesek.
 • Mert nemcsak egy sikeres fogpótló beavatkozást biztosítunk, hanem mindehhez igen kényelmes környezetet is.
 • Mert minden fogpótló és kapcsolódó beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk Önnek.
 • Mert a fogpótlást szakértő fogászati specialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.
 • Mert fogpótlásainkra minden esetben garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
 • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen a fogpótlásra fordítania, amire feltétlenül szükséges.
Fogpótlás Budapest szívében. Könnyen megközelíthető rendelőnk mellet több jó érv is elhangzik!

Fogpótló beavatkozásaikról mesélnek pácienseink?

Kosuth Melánia kedves páciensünk meséli el történetét Önnek beavatkozásáról.

Törökné Horváth Andrea kedves páciensünk meséli el tapasztalatait Dr. Ruszin Tamás specialista kezeléséről

Esztétikus fogpótlások ára

Esztétikus fogpótlásÁr
Belle Glass kompozit inlay vagy onlay78 000 Ft
Préskerámia inlay, onlay vagy overlay95 000 Ft
Fémkerámia korona vagy egy hídtag72 000 Ft​
Belle Glass kompozit korona vagy egy hídtag65 000 Ft
Préskerámia korona vagy egy hídtag (Példa)99 000 Ft
Cirkónium-oxid vázas kerámia korona vagy egy hídtag92 000 Ft
Aranykerámia korona vagy egy hídtag72 000 Ft
Ideiglenes rendelői korona – azonnali elkészítéssel12 000 Ft
Hosszú távú ideiglenes korona - fogtechnikai laboratóriumban készülő25 000 Ft
Fémmel megerősített hosszú távú ideiglenes korona - fogtechnikai laboratóriumban készülő29 000 Ft

Nobel Biocare fogászati implantátumok ára

Nobel Biocare implantációkÁr
Nobel Biocare implantátumok élettartam garanciával195 500 Ft*
Nobel Biocare ínyformázó csavar behelyezése (implantátum felszabadítás)20 000 Ft
Nobel Biocare Titánium felépítmény élettartam garanciával85 000 Ft
Nobel Biocare On1 Xeal felépítmény élettartam garanciával98 000 Ft
Nobel Biocare Multi-Unit Xeal felépítmény élettartam garanciával98 000 Ft
Nobel Biocare Locaror felépítmény rendszer élettartam garanciával98 000 Ft
Fémkerámia korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)82 000 Ft
Cirkonium-oxid korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)99 000 Ft

* forinttól


Ankylos fogászati implantátumok ára

Ankylos implantációkÁr
Ankylos implantátum beültetése élettartam garanciával210 000 Ft
Ankylos ínyformázó csavar behelyezése (implantátum felszabadítás)20 000 Ft
Ankylos felépítmény implantátumhoz98 000 Ft
Fémkerámia korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)82 000 Ft
Cirkonium-oxid korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)99 000 Ft

AlphaBio fogászati implantátumok ára

AlphaBio implantációkÁr
AlphaBio implantátum beültetése - 10 év garanciával155 000 Ft
AlphaBio ínyformázó csavar behelyezése (implantátum felszabadítás)20 000 Ft
AlphaBio felépítmény implantátumhoz65 000 Ft
Fémkerámia korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)82 000 Ft
Cirkonium-oxid korona, implantátumra csavarozott (CAD/CAM)99 000 Ft

Kivehető fogsorok ára

Kivehető fogsor (protézis)Ár
Kivehető fogsor, teljes160 000 Ft
Kivehető fogsor, részleges140 000 Ft
Kivehető fogsorhoz precíz elhorgonyzás70 000 Ft
Teleszkóp korona70 000 Ft

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Fogpótlás Budapest központjában

Hiányzó fogai pótlása egyszerűen, gyorsan, megfizethetően

További érdekességek fogpótlásainkkal kapcsolatban:

Bone and soft tissue regeneration in our dental clinic

Bone and soft tissue regeneration in our dental clinic

We must thank Front Dent for their high-quality bone and soft tissue regeneration materials we use in dental implant surgery.
Implant therapy

Implant therapy

The second edition of the book ‘Implant Therapy: Clinical approaches and Evidence of Success’ has been published. The book was edited by Nevins Myron and Wang Hom-Lay. The first edition of the book was published 20 years ago so much have changed during that period.
Csont és lágyrész regeneráció fogászatunkban

Csont és lágyrész regeneráció fogászatunkban

Köszönjük Front Dent, hogy a legjobb minőségű csont és lágyrész regenerációs anyagokat használhatjuk fel a műtétjeink során.
Fogimplantáció folyamata 8 lépésben

Fogimplantáció folyamata 8 lépésben

A fogbeültetés hosszabb folyamat más fogászati kezeléseknél. Megmutatjuk Önnek, hogy az első megbeszéléstől a széles mosolyig milyen lépésekre számíthat. Csupán 8 lépésről van szó.
Bone reconstruction for dental implant placement

Bone reconstruction for dental implant placement

Today dental implant is the best available way to replace missing teeth. Under certain anatomical circumstances implant placement cannot be an option.
Implantációs műtét előtt és után

Implantációs műtét előtt és után

A fogpótlás egyik legelterjedtebb módja a fogbeültetés, amely komplexebb eljárás a többinél, éppen emiatt is érdemes megismerni, hogy milyen lépésekből áll.
Before and after the dental implant surgery

Before and after the dental implant surgery

One of the most common tooth replacement options for missing teeth is dental implant placement. The dental implant placement procedure is more complex than the other tooth replacement options, so it is worth to know its steps.
Total tooth loss is no longer a problem: All-on-4 treatment concept

Total tooth loss is no longer a problem: All-on-4 treatment concept

The All-on-4 treatment concept is the life-changing solution for edentulous and soon-to-be edentulous patients who, instead of a removable denture, want a comfortable and ‘chew-safe’ full-arch rehabilitation.
Csontpótlás fogbeültetéshez

Csontpótlás fogbeültetéshez

Léteznek olyan anatómiai jelenségek, melyek nem teszik lehetővé a mesterséges foggyökerek beültetését, például ha nincs elegendő csontállomány, vagy az nem elég vastag ahhoz, hogy nagy biztonsággal be lehessen ültetni az implantátumot. Erre is létezik megoldás, méghozzá a csontpótlás.
Fogpótló technológia legmegbízhatóbb családja

Fogpótló technológia legmegbízhatóbb családja

Tucatnyi fogpótló eljárás  létezik mi azonban a legmegbízhatóbb technológia mellett törtünk pálcát.
Implantációs fogpótlások előnyei három pontban

Implantációs fogpótlások előnyei három pontban

Az implantátumok pozitív tulajdonságairól sokat lehetne írni, az alábbiakban röviden, három pontban összefoglaljuk Önnek az előnyeit.
Teljes foghiány sem jelent már problémát: All-on-4 eljárás

Teljes foghiány sem jelent már problémát: All-on-4 eljárás

Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.
Implantátum terápia

Implantátum terápia

Megjelent az Implantátum terápia: Klinikai megközelítések és a siker bizonyítéka című könyv második kiadása.
Dental implant procedure in 8 steps

Dental implant procedure in 8 steps

Dental implant procedure is longer and more complex than other dental treatments. We show you what steps, from the first consultation to your new wide smile, you can expect. There are only 8 steps indeed.
The most reliable dental implant system

The most reliable dental implant system

After long consideration we opted for the German Ankylos system that could flawlessly meet the high expectations of Saint Lucas SPA Dental.
The top 3 benefits of dental implants

The top 3 benefits of dental implants

Dental implant is an artificial tooth root made of high purity titanium that is designed to replace your lost tooth stably and permanently.