A Lukács fürdő teraszán kezdődik az egyik legszebb magyar regény

A Lukács fürdő teraszán kezdődik az egyik legszebb magyar regény

A 20. századi magyar irodalom egyik legjelentősebb alkotása Ottlik Gézától az Iskola a határon. A csodálatos regényben az események szinte a rendelőnk bejáratától indulnak el, a Lukács fürdő teraszáról. A regény egyik főszereplőjének Szeredy Dani "motyogásával".

"Szeredy Dani motyogott valamit az orra alá, ahogy álltunk a Lukács fürdő tetőteraszán, a kőpárkánynak támaszkodva, s néztük a sok napozó civilt..."

A csodálatos indulási helyszín azonban igen hamar egy borús világba repíti az olvasót. A történet egy katonaiskola életét mutatja be, az intézmény életidegen körülményeinek részletes ábrázolásán keresztül, ahol a gyermekek a teljes kiszolgáltatottsággal és a hierarchikus berendezkedést lélekölő örvényében igyekeznek túlélni. Szívből ajánljuk a könyvet Önöknek!

A Lukács fürdő most is jó kiindulási helyszín

...és egyáltalán nem vesz szomorú fordulatot már a történet. Rendelőnk nem véletlenül a Lukács fürdő társaságában található. Egyrészt Budapest központjában található, így kiválóan megközelíthető, másrészt egy-egy fogászati kezelés előtt, vagy után is üdítő lehet a pácienseinknek a fürdő kényelme. 

Lukács fürdő

Kellemes kilátás a rendelőből...


Források:

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel