Ellátogattunk a DentalWorld nemzetközi fogászati kiállításra

Ellátogattunk a DentalWorld nemzetközi fogászati kiállításra

Munkatársaink ellátogattak a DentalWorld nemzetközi fogászati kiállításra. Kollégáink minden évben a neves szakmai esemény résztvevői.


Mi a DentalWorld?

A 18 éve minden évben megrendezésre kerülő eseményre eddig, több mint 100 000 látogató érkezett a világ minden pontjáról, több száz tudományos előadás lett megtartva, a rendezvény nemzetközi workhopoknak és fontos fogászati kongresszusoknak adott otthont. A nemzetközi fogorvosi kiállításon és posztgraduális konferencián nem csak helyi fogorvosok, fogtechnikusok, dentálhigiénikusok és értékesítők fordultak meg, hanem a szomszédos országok fogászati szakértői és gyártói is. Három nap áll rendelkezésre új ismeretek megszerzésére, új módszerek megtanulására, hasznos és szükségszerű eszközök beszerzésére, hogy versenyképes maradjon a fogászati piacon.

Magyarország – Vezető szerepet vállal 

Az Event Organizer Hungary Kft. szervezésében, a helyi Dental Press kiadóval együttműködve a Dental World évről évre új tudományos kutatásokat és a fogászati szakma legjobb termékeit kínálja.

Az elmúlt közel 20 év tapasztalata, valamint a helyi környezethez alkalmazkodó, hasonló nemzetközi kiállítások megszervezése által olyan ismeretekkel gazdagodtunk, amelyek birtokában segítséget tudunk nyújtani a kiállítóknak a siker eléréséhez.

A választott lokáció támogatása, a design megtervezése, valamint a legjobb promóciós stratégia kiválasztása több éves tapasztalat kompetenciáját igényli. Minden partnerünk számára egyedi megoldásokkal szolgálunk, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki befektetésükből. A Dental World 2018-ban 15.000 m2 területen kerül megrendezésre (HUNGEXPO “A” csarnok).

Címlapkép: Élő műtét (Fotó: DentalWorld

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel

 

 

Még több izgalmas fogászati téma