Nyári Csaba

Nyári Csaba

2019 nyarán kerestem meg a fogászatot, célzottan Dr. ruszin Tamást. Megelőzően sok jót hallottam Róla, amit minden tekintetben alá is támasztott. Egy több mint 10 éves 6 tagú híd cseréje miatt jöttem és hála a szakmai precizitásának, várt időn belül sikerrel zárult.
Elképesztően elégedett vagyok, pedig borzasztóan féltem az egész kezeléstől. Így visszagondolva az egész egy jó kis „kaland” volt! :)
Köszönettel tartozom Dr. Ruszin Tamásnak akitől elképesztő nyugalmát és magabiztosságát irigylem, valamint az asszisztensének Kedves Mónikának az előkészületekért és a jövőbeli higiéniás kezelésekért. :)

Páciens neve: 
Nyári Csaba
Kezelőorvos neve: 

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.