Fogorvos asszisztens nélkül Mr. Bean is garázdálkodhat!

Lehet hogy szakmai ártalom, de nyugodtan mondhatjuk, hogy Mr. Bean és az őt alakító Rowan Atkinson talán legemlékezetesebb alakítása a Mr. Bean bajjal jár (The Trouble with Mr. Bean) című részben látható. 

A történet minden másodperce megnevetteti az embert, ám a dramaturgia egy apró hibának köszönhetően válik tökéletessé: nincs a fogorvosnak asszisztense. Ilyen helyzetben pedig bármi előfordulhat.

Fogorvos asszisztens nélkül mi történhet egy fogászati rendelőben?

Mr. Bean megmutatja nekünk a maga módján, Mr. Beanesen!

Fontos már most jeleznünk, hogy senki se próbálja ki a fogait saját magának betömni, különösen nem hasonló helyzetben! :)

Kiváló fogorvosok és fogorvos asszisztensek mellett, csodás páciensekkel büszkélkedhetünk

Szerencsére Mr. Bean nem tartozik a pácienseink közé, de ahogy írtuk, hasonló helyzet eleve történhetne meg nálunk, hiszen kiváló fogorvos asszisztensek segítik a fogászati specialisták munkáját.

Nemcsak az aprofi asszisztensek miatt érdemes eljönnie hozzánk

Fogászat Budapest szívében. Munkatársaink professzionalizmusán kívül, rendelünk mellett több jó érv is elhangzik!

Fogorvos asszisztens nélkül egy fogászat sem működhetne

Fogorvos asszisztens és vezető fogorvos

Dr. Tóth Zsófia (középen), fogorvos, paradontológus specialista professzionális asszisztenseivel és munkatársaival.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel