A magyar fogászat jó híréért

A magyar fogászat jó híréért

A Szent Lukács SPA Dental munkatársai Moszkvába látogattak a Medical Tourism from Russia eseményére, ahol Ivancsik Anita és a rendelő fogorvos specialistái, Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a professzionális magyar fogorvostudomány jó hírét terjesztették.

A jeles eseményre márciusban között került sor Moszkvában. Az eseményen az ország legnagyobb televiziójának az NTV-nek nyilatkozott Dr. Ruszin Tamás, aki a magyar fogászati turizmust méltatta és arról beszélt, hogy miért érdemes Magyarországra jönni Oroszországból is fogászati kezelésekre.

A magyar fogorvosszakma jó híréért dolgozunk külföldön is Dr. Ruszin Tamás és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen
Fogspecialisták munkatársukkal Dr. Ruszin Tamás, Ivancsik Anita és Dr. Steinhof Péter Márton a moszkvai rendezvényen

Dr. Ruszin Tamás kitért arra is, hogy az implantáció iránt van még mindig a legnagyobb érdeklődés külföldön és a magyar fogászat professzionalizmusa, köztük a Szent Lukács SPA Dental is a legfejlettebb technológiákat biztosíthatja. Ruszin Tamás nyilatkozatában kifejtette, hogy Oroszországban is elérhetőek ugyan a professzionális fogászati kezelések, ugyanakkor Magyarországon ezek jelenleg sokkal költséghatékonyabban biztosíthatók.

 

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel