Legjobb fogorvos Budapest szívében? - Páciensek mesélnek

Legjobb fogorvos Budapest szívében? - Páciensek mesélnek

A legjobb fogorvos megtalálása nem egyszerű feladat, különösen mert Budapest nemcsak Magyarország fővárosa, hanem Közép-Európa fogorvos-fővárosa is. Jó hír, hogy a sok kiváló szakembernek köszönhetően, előbb-utóbb mindenki megtalálhatja magának a legjobb fogorvosát.

Az erősnek hangzó "legjobb" titulus természetesen szubjektív értékelés, ettől persze örömmel fogadjuk a családjával, barátaival visszatérő pácienseink "elfogultságát", azaz amikor a legjobbnak tartanak bennünket a szakmánkban. :)


Dr. Tóth Zsófia

Tóth Zsófia

Kinek miért a legjobb?

Bendes Edit szerint Dr. Tóth Zsófia a legjobb fogorvos akivel valaha találkoztam. Egyszer régen egy idős fogorvos azt mondta, hogyha még nem végleges a párválasztás akkor fogorvoshoz menjek feleségül, mert annyira...

Mlinkó Katalin szerint Dr. Tóth Zsófia egy angyal, bárkinek szívesen ajánlom, pontos, precíz és nagyon kedves. Ezúttal is köszönöm! :)

Egressy Melinda írta, hogy Hálásan köszönöm Tóth Zsófia doktornőnek, hogy szaktudásával, profi hozzáállásával és személyes varázsával „gyökeresen” megváltoztatta a fogászati beavatkozásokhoz való viszonyomat. Nagyszerű érzés félelem nélkül kezelésre jönni!


Tudjon meg többet munkatársunkról, olvasson további értékeléseket, illetve tekintse meg a doktornő előtte-utána galériáit, amelyek önmagukért beszélnek.


Dr. Ruszin Tamás

Ruszin Tamás

Kinek miért a legjobb?

Berkes Bálint írta, hogy ​Ruszin Doktor úr szakértelme az első pillanattól érezhető volt. Biztosan tudtam, hogy a lehető legjobb kezekben vagyok. A teljes folyamat alatt mindenről kaptam tájékoztatást, partner voltam, nem szimplán páciens. Kedves, precíz szakembert ismertem meg, aki számára munkája a hivatása.

Ujvári Cecília írta, hogy Egy ismerősöm ajánlotta dr. Ruszin Tamást, aki már az első alkalommal meggyőzött szakértelmével, hozzáállásával, figyelmességével, továbbá ez volt az első olyan hely, ahol komplex megoldást tudtak nyújtani a problémáimra. 

A. Luise írta, hogy Dr. Ruszin Tamás véleményem szerint egy kitűnő fogorvos és implantológus! A személyébe fektetett bizalmam egy csodálatos, csillogó mosollyal ajándékozott meg engem.


Tudjon meg többet munkatársunkról, olvasson további értékeléseket, illetve tekintse meg a fogorvos előtte-utána galériáit, amelyek önmagukért beszélnek.


Dr. Nagy Róbert

Nagy Róbert

Kinek miért a legjobb?

Balázs Erika írta, hogy Súlyos balesetem után hét fogamat vesztettem el. Tíz hónapig jártam rendelőről rendelőre, mire eljutottam hozzátok. A pótlást végző fogorvos kiválaszatása során sokat jelentett számomra az empatikus, barátságos hozzáállásod és a jó technológiai megoldás ajánlata. Innentől kezdve minden a terv, szerint haladt: ma már újra tudok mosolyogni, visszakaptam önmagam. :)

Földesi Ildi írta, hogy Köszönöm dr. Nagy Róbertnek a mindig kedves, közvetlen, empatikus hozzáállást. A fogászati kezelések eddig mindig nagy stresszel jártak számomra. Ezt az érzést itt teljesen elfelejtettem. Köszönöm a figyelmet, türelmet és a tanácsokat.

Péterfiné Hankó Krisztina írta, hogy Kedves és megnyugtató személyisége első pillanattól kezdve bizalmat ébresztett bennem, a kezelések során pedig meggyőződhettem komoly szaktudásáról.
Olyan beavatkozásokon vagyok túl, aminek korábban a gondolata is komoly félelmet keltett bennem és fantasztikusan jó érzés az, hogy a doktor úr szakértelmének és hozzáállásának, valamint a profi gépparknak hála, nyugalommal és teljes bizalommal ülhetek be a fogorvosi székbe.


Tudjon meg többet munkatársunkról, olvasson további értékeléseket, illetve tekintse meg a fogorvos előtte-utána galériáit, amelyek önmagukért beszélnek.


Dr. Steinhof Péter Márton

Steinhof Péter Márton

Kinek miért a legjobb?

Krisztina írta, hogy Több mint két éve járok rendszeresen a rendelőbe, most ért véget a fogszabályozó kezelésem. Steinhof doktor úr és csapata a legjobb! :) Kedvesek, udvariasak, gyorsak és mindig mosolyognak!

Balázs Edina írta, hogy Külföldön élő magyar család vagyunk. Ajánlással találtuk a Szent Lukács SPA Dentalt. Kétség sem merül(t) fel bennünk, hogy a legjobb helyen, legjobb kezekben leszünk.

Poór István írta, hogy Megnyugtató a határtalan türelem, amivel a kezelés során érthetően elmagyarázzák a következő lépést. Minden félelem eloszlik, amikor a precíz, kompetens hozzáállást tapasztaljuk. Mindez pedig egy meleg, emberi magatartás kíséretében.
Gratulálok tiszta szívemből, és örülök, hogy Önöket megtaláltam.


Tudjon meg többet munkatársunkról, olvasson további értékeléseket, illetve tekintse meg a fogorvos előtte-utána galériáit, amelyek önmagukért beszélnek.


Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel