A legszebb mese, legtanulságosabb jelenete a fogakról

Ki ne emlékezne Az Egyszer volt… az élet című, 1986-os francia televíziós rajzfilmsorozatra? A testről szóló részek közül nem maradhattak ki a fogak sem. 

A sorozat alkotója, írója és a rendezője Albert Barillé máig zseniális műve felejthetetlen. Az alábbikaban a kedvenc részletünket mutatjuk be Önöknek.

Amennyiben gyermekfogászati kérdései merültek fel és szeretne szakértői válaszokat kapni, akkor azt javasoljuk Önnek, hogy látogasson el rendelőnkbe egy térítésmentes szakorvosi konzultációra. Konzultációs időpontot a +36 1 790 3282 telefonszámon tud kérni. Várjuk Önt és gyermekét szeretettel!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel