Fogászati recepciónkban minden napra jut egy szép csokor virág

Fogászati recepciónk Budapest szívében nemcsak a környezetének köszönhetően barátságos hely, hanem más apróságok miatt is pácienseink kedvence.

Ehhez természetesen odafigyelő kollégákra van szükség, jelen esetben recepciósunk virágok iránti szenvedélyére, aminek köszönhetően még hangulatosabbá és frissebbé teszi a rendelőnkbe lépés pillanatait. Szereti a virágokat? Tekintse meg galériánkat! 

Fogászati recepciónk mellett más üdító dolgokat is megtapasztalhat

Látogasson el hozzánk és élvezze professzionális fogászati szolgáltatásaink előnyeit wellness környezetben.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel