Kiss Gábor

Kiss Gábor
Kiss Gábor

Ifjúkori barátom, dr. Szabó Judit, ajánlására jöttem el a rendelőbe, hogy egy régóta elhúzódó fogpótláshoz kapjak szakértő támogatást. Már az első konzultáción nagyfokú körültekintéssel kezeltek és nagy megelégedettségemre szolgált, hogy minden időközben felmerülő kérdésemre, problémámra azonnal szakszerű és megnyugtató válaszokat kaptam, mindezt halandó számára érthető módon.

A kezelési tervemben végül egy teljeskörű fogszabályozást, három implantátum beültetését és öt korona felhelyezését határoztuk el.

A hosszú út végére érve, 19 hónap kitartás eredményeképpen ma ismét tökéletes mosollyal fejezhetem ki elégedettségem és köszönetem.

 
Páciens neve: 
Kiss Gábor

Heves Márton gondolatai rólunk

 

 

Többre kíváncsi?

Budapest egyik legjobb fogászati rendelője a miénk pácienseink szerint

A Szent Lukács csapatának valamennyi fogorvosáról, minden általunk végzett fogászati kezelést érintően további izgalmas páciensbeszámolókat talál YouTube csatornánkon.

Szívből ajánljuk Önnek tematikus fogászati videótartalmainkat, ahol Dr. Nagy Róbert mesél olyan témákról, mint a gyökércsúcs eltávolítása, a sinus emelése, ciszta eltávolítása, fogbeültetés, csontpótlás, fogpótlás, bölcsességfog húzása és sebészeti foghúzása, valamint a fájdalommentes fogászat.