Fogorvos állás Budapest szívében!

Fogorvos állás Budapest szívében!

Fogászati rendelőnkben nemcsak felújítási munkálatok, hanem fejlesztések is zajlanak, annak érdekében, hogy fogorvos csapatunkat bővíthessük.

Fogorvos állás Budapest szívében

Új fogorvos munkatársunkkal a rendelőnk endodoncia és konzerváló fogászati ellátási területét kívánjuk tovább erősíteni. Keressen bátran bennünket telefonon, vagy emailben, hogy minél hamarabb a csapatunk tagja lehessen és szakmájának a legmegfelelőbb körülmények mellett élhessen.

Új fogorvos állás környezete

Ismerje meg csapatunkat közelebbről, a munkatársainkról bővebben itt olvashat, illetve csapatunkról és rendelőnkről itt találhat izgalmas galériákat.

Szeretettel várjuk megkeresését!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel