Zéró-fogvesztés terve

Zéró-fogvesztés terve

2019. júniusában megjelenik Linkevičius Tomas: Zero Bone Loss Concepts, magyarul a Zéró-fogvesztés terve című könyve, a Quintessence kiadásában, ami a fogvesztés elkerülésére kíván útmutatóul szolgálni.

A fogvesztés a legkomolyabb fogászati probléma, amely megfelelő prevencióval megakadályozható, mégis még mindig egy fontos kérdés, amivel a fogorvosok gyakran szembetalálják magukat.

A könyv szerzője implantológus szakértő, aki a klinikai tapasztalatokat és a szakmai elismerésnek örvendő tudományos bizonyítékokat kombinálva egy olyan útmutatót állított össze, amely minden implantátummal foglakozó szakember számára hasznos lehet a páciensek fogvesztésének megelőzése érdekében. Különböző stratégiákat ismertet, amelyek a kezelés utáni években a zéró-fogveszteség elérésére szolgálnak.

Mivel a sikeres kezelés mind a műtéttől, mind pedig a protézistől is függ, a könyv két részből áll, amelyek mindegyike mélyrehatóan arra fókuszál, hogy a kezelés egyes fázisaiban hogyan kell a fog stabilitását elősegíteni. Az esettanulmányok részletesen illusztrálják a különböző klinikai helyzeteket, az implantátum variációkat és a protézis megoldásokat, amelyek mindegyike bizonyítékokon alapuló klinikai vizsgálatokkal bizonyította sikerességét.

A könyv felkerül a szakmai könyvespolcunkra, a fogbeültetés, fogpótlás és kapcsolódó fogászati kezelések területén mindig a legújabb ismereteket adaptáljuk.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel