Szent Lukács SPA Dental Szegeden a Fogorvosnapokon

Orvosaink továbbképzése idén is igen aktív. Ezen a héten Dr. Steinhof Péter Márton képviseli rendelőnket a Szegedi Fogorvosnapokon, nem csak résztvevőként, de meghívott előadóként is.

A Fogorvosnapok rendezvény hivatalosan A Magyar Fogpótlástani Társaság XXIII. Kongresszusa. Dr. Steinhof Péter Márton október 4-én pénteken az SZTE TIK I. kongresszusi termében háromnegyed 10-kor adott elő. Az előad s címe az Állkapocs ízületi, okklúziós eltérések kezelési lehetősége a fogszabályozás és manuális terápia együttműködésével.

Szegedi Fogorvosnapok - Dr. Steinhof Péter Márton előadása

Szegedi Fogorvosnapok - Dr. Steinhof Péter Márton elóadása

A Szent Lukács SPA Dental fogszabályozó szakorvosa, a magabiztosságot nyújtó szabályos és egészséges mosoly szakértője az előadásában igyekezett rámutatni arra, hogy a lehető legjobb esztétika elérése mellett figyelni kell a funkciós stabilitásra, az állkapocs ízület, a rágószerv egészségére.

A konferencia egyik fő támogatója a Nobel Biocare fogászati implantációs technológiákban élenjáró vállalat volt, amelynek eljárásait és technológiáit fogászatunk is alkalmaz és szívből ajánl pácienseinek is.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel