Csont és lágyrész regeneráció fogászatunkban

Csont és lágyrész regeneráció fogászatunkban

Köszönjük Front Dent, hogy a legjobb minőségű csont és lágyrész regenerációs anyagokat használhatjuk fel a műtétjeink során.

Budapest szívében található fogászatunkban az implantációs beavatkozások tartoznak a legkomplexebb szolgáltatásaink közé.

A szájsebészeknek nemcsak szakmailag kell megállniuk a helyüket, hanem a beavatkozáshoz szükséges eszközök és egyéb gyógyászati termékek ismeretében is jártasoknak kell lenniük.

A Szent Lukács SPA Dentalban a fogbeültetéseket számtalan esetben csontpótló beavatkozások előzik meg. Ennek során a csontszövetek regenerációja különösen fontos tényező. 

Csont és lágyrész regeneráció

Az implantátum beültetése előtt gyakran a csontszövetek megerősítését kell elvégezni. Rendelőnk ehhez a Bio-Gide standardizált, szabályozott körülmények között gyártott kollagén membránokat is alkalmaz.

A Bio-Gide termékekről részletesebben itt olvashat. 

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel