Elégedett páciens üzenete

Elégedett páciens üzenete

Elégedett páciens üzenete olvasható bejegyzésünkben. Hosszú kezelésen van túl Zsuzsa és Ruszin Tamás doktor, de megérte várni az eredményre! Számunkra a legfontosabb a pácienseink elégedettsége, ezért szívből örülünk a kedves soroknak! Lapozzon és olvassa el mit írt nekünk!


Külföldön dolgozó fogorvos barátnőm ajánlásával kerestem fel Ruszin doktor urat.

A rendelőintézet már az első pillanatban mély benyomást gyakorolt rám. Mind a recepción dolgozók barátságos fogadása, mind az intézmény felszereltsége megerősített benne, hogy jó helyre kerültem.

Ruszin doktor úr és Kedves Mónika professzionalizmusáról csak ablatívuszokban tudok beszélni. A szakmai hozzáértésen túl, szeretném kiemelni kedvességüket, türelmüket, hangulatukat amivel megnyugtató légkört varázsoltak a hosszú beavatkozások alatt.

Számomra fontos volt ez is, hogy folyamatos tájékoztatást kaptam arról, hogy mikor mi és miért történik a beavatkozások során.
Több hónapnyi kezelés eredményeként 5 implantátummal és 14 koronával gazdagodtam.

Furcsa, de jól éreztem magam a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig nagyon elégedett vagyok.

2019.08.27 


Csatlakozzon Ön is elégedett pácienseink körébe!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel

Még több izgalmas fogászati téma