Munkatársunk is a fogszabályozás mellett döntött

Kollégánk Ráczkevi-Kollár Tünde is a fogszabályozás útjára lépett. :) A fotón a háttérben a fogászatunk mosolydoktora Dr. Steinhof Péter Márton látható, kiváló asszisztensével Munkácsy Katával.

Ha Ön is tudni akarja, hogy mikor és miért érdemes a fogszabályozás mellett dönteni, akkor itt egyetlen oldalon mindenre válaszolunk.

Amint láthatják, a fogszabályozó igenis szexi dolog!  Erről már megemlékeztünk az alábbi írásunkban is, ahol hírességek fogszabályozóit mutattuk be. 


Miért a Szent Lukács SPA Dental fogszabályozását válassza?

  • Mert a fogszabályozó beavatkozásaink, azok bonyolultságától függetlenül is teljesen fájdalommentesek és a beavatkozásokkor csupán a nyitott száj miatti kényelmetlenséggel kell csupán számolnia.
  • Mert Budapest szívében nemcsak egy sikeres fogszabályozást biztosítunk Önnek, hanem mindehhez egy igen kényelmes környezetet is.
  • Mert minden fogszabályozó beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.
  • Mert a fogszabályozást egy szakértő fogászati specialista végzik, aki sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert  fogszabályozásainkra  garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
  • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen a fogszabályozásra fordítania, amire feltétlenül szükséges.

Fogszabályozás Budapest szívében, wellness környezetben. A Szent Lukács SPA Dental könnyen megközelíthető ám nemcsak ez az egyetlen ok, amiért érdemes minket meglátogatnia!


Tekintse meg kedves pácienseink véleményét fogszabályozó beavatkozásainkkal kapcsolatban  

Takács Paulina kedves páciensünk meséli el történetét a Szent Lukács SPA Dentalban kapott fogszabályozásáról.

Miklós Richárd kedves páciensünk meséli el tapasztalatait Dr. Steinhof Péter Márton fogszabályozó specialista kezeléséről.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel