Munkatársunk is a fogszabályozás mellett döntött

Munkatársunk is a fogszabályozás mellett döntött

Kollégánk Ráczkevi-Kollár Tünde is a fogszabályozás útjára lépett. :) A fotón a háttérben a fogászatunk mosolydoktora Dr. Steinhof Péter Márton látható, kiváló asszisztensével Munkácsy Katával.

Ha Ön is tudni akarja, hogy mikor és miért érdemes a fogszabályozás mellett dönteni, akkor itt egyetlen oldalon mindenre válaszolunk.

Amint láthatják, a fogszabályozó igenis szexi dolog!  Erről már megemlékeztünk az alábbi írásunkban is, ahol hírességek fogszabályozóit mutattuk be. 


Miért minket válasszon a fogszabályozásához?

  • Mert a fogszabályozó beavatkozásaink, azok bonyolultságától függetlenül is teljesen fájdalommentesek és a beavatkozásokkor csupán a nyitott száj miatti kényelmetlenséggel kell csupán számolnia.
  • Mert Budapest szívében nemcsak egy sikeres fogszabályozást biztosítunk Önnek, hanem mindehhez egy igen kényelmes környezetet is.
  • Mert minden fogszabályozó beavatkozásunk biztonságos, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.
  • Mert a fogszabályozást egy szakértő fogászati specialista végzik, aki sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkezik.
  • Mert  fogszabályozásainkra  garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.
  • Mert árérzékenyek vagyunk, hogy Önnek csak azt az összeget kelljen a fogszabályozásra fordítania, amire feltétlenül szükséges.

Fogszabályozás Budapest szívében, wellness környezetben. A Szent Lukács SPA Dental könnyen megközelíthető ám nemcsak ez az egyetlen ok, amiért érdemes minket meglátogatnia!


Pácienseink véleménye beavatkozásainkkal kapcsolatban  

Takács Paulina kedves páciensünk meséli el történetét a Szent Lukács SPA Dentalban kapott fogszabályozásáról.

Miklós Richárd kedves páciensünk meséli el tapasztalatait Dr. Steinhof Péter Márton fogszabályozó specialista kezeléséről.

Mindent a fogszabályozásról

További hasznos és izgalmas fogszabályozással kapcsolatos információkkal kapcsolatban látogasson el a fogszabályozás oldalunkra. Kérdések esetében pedig keressen bátran bennünket! 

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel