Május 4-én a rendelőnk ajtajai ismét megnyílnak

Május 4-én a rendelőnk ajtajai ismét megnyílnak

Bizonyára mindannyian értesültek róla, hogy 2020 május 4. napjától az egészségügyi ellátás újraindulhat.

A  minket érintő rendeletek, valamint a közvélemény számára kevéssé ismert módszertani levelek, ajánlások és kötelezettségek jelentős változásokat és nehézségeket fognak okozni a fogorvosi szakma működésében, melyek közül nem mindenre lehetett felkészülni az elmúlt hetekben.

Minden erőnkkel az annak való megfelelésen dolgozunk, hogy az Önök és saját magunk érdekében, minél hamarabb  és minél biztonságosabb körülmények között találkozhassunk újra.

Az elmúlt hetekben felhalmozódott megkeresések száma, a folyamatban lévő kezelések és az akut esetek jelentős orvosi és adminisztratív terhet jelentenek az újranyitás első időszakában, ezért kérjük szíves  megértésüket és türelmüket!

FONTOS! A hatékonyság és a rugalmas visszarendeződés érdekében, megkérjük Önöket, hogy telefonon, csak akut fogászati probléma esetén hívjanak bennünket,  minden más esetben emailben keressenek

Ahogy a színfalak mögött az előkészületekkel eddig is, a következő napokban, hetekben megnövelt kapacitással és kibővített munkaidővel dolgozunk. Az elkövetkező egy-két hétben felvesszük Önökkel a kapcsolatot a minél hamarabbi folytatás reményében. 

Pácienseinknek szóló új látogatási szabályainkról az alábbi képre kattinta volvashat.

Vigyázzunk egymásra!

Tisztelettel és üdvözlettel,
A Szent Lukács SPA Dental csapata
 

 

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel