A mosoly metamorfózisa páceinsünk példáján

A mosoly metamorfózisa páceinsünk példáján

Svájcból érkezett páciensünk Amacher, 35 esztendőn át próbált megoldást találni a komplex fogászati problémájának kezelésére. Páciensünk óriási szerencséje, hogy még időben megtalált bennünket és 2020 végétől, a sok évtizedes fogproblémáit is maga mögött tudhatja.

A közel két éves kezelés során több fog implantációjára került sor, amit Dr. Ruszin Tamás implantológus munkatársunk több lépésben hajtott végre.  

Fogbeültetés okai és lehetőségei

A fogak pótlásását sok egészségügyi tényező indokolhatja. Ez tulajdonképpen a végső megoldás a fogak helyettesítésére, a leginkább természetes fogsor állapotának biztosítása mellett. Ha tudni szeretné, hogy nálunk itt Budapest szívében milyen kezelésben részesült megújult mosolyú páciensünk, akkor tekintse meg ismertetőnket fogászati implatációs oldalunkon.

Páciensünk beszámolója itt tekinthető meg, ahol a mosoly metamorfózisának "előtte-utána" képét is megtekintheti.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel