A reneszánsz művészet modern köntösben

A reneszánsz művészet modern köntösben

Egy Spanyol művész újra alkotta a reneszánsz kor ismert szobor-alkotásait, napjaink elemeivel kiegészitve. Szerintünk a geléria legkedvesebb darabja a fogszabályozós lány volt.

A művész Gerard Mas, Barcelonában jól ismert személy, aki sokszor bizarr, ugyanakkor igen humoros alkotásainak köszönhetően tett szert hírnévre.

A 15. századi alakok modern interpretációi annyira élethűre sikeredtek, hogy bele illenének bárki Instagram, vagy Facebook idővonalába.


Reneszánsz ide vagy oda, fontos jeleznünk, hogy a fogszabályozás újra reneszánszát éli Magyarországon. Fogászatunk talán leginkább mosolyt fakasztó tevékenységéről van szó, hiszen a páciensek mosolyáért dolgozunk.

Valamennyi fogszabályozáshoz kapcsolódó beavatkozásunk biztonságos és fájdalommentes. Már vége a reneszánsz kori kínoknak, mi több az e korra jellemző privilégiumoknak is! 

A fogszabályozáshoz kapcsolódó szolgáltatásaink ugyanis nem csak a gazdag kereskedőcsaládok, vagy arisztroktarák előjoga. A Szent Lukács SPA Dental számára fontos, hogy a fogszabályozás ára értékarányos és megfizethető legyen.

Ismere meg jobban fogszabályozással kapcsolatos garanciálinkat. Ezt akár személyesen is megteheti nyugodt és kényelmes körülmények között a rendelőnkben.

A különös és igen izgalmas galériát teljes egészében itt tekintheti meg!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel