Egy új különleges fogászati eszközzel bővült rendelőnk

Egy új különleges fogászati eszközzel bővült rendelőnk

Fogászatunk egy új, csúcstechnológiai eszközzel bővítette eszköztárát, a Medit i700-zal, ami egy szájon belül használható különleges szkenner.

Mire való a Medit i700?

A kézi intraorális scannert minden olyan beavatkozásnál használhatja a fogorvosa,

  • ahol foglenyomatot kell venni, használható ezen felül
  • a fogszabályozás dokumentációnál,
  • számos protetikai beavatkozás során (korona, híd, betét), valamint a
  • szájsebészeti, implantológiai beavatkozásokat megelőző digitális tervezéseknél és
  • implantációs fogpótlások elkészítésnél.

    A Medit i700 egy forradalmian új megoldás, ami lehetővé teszi, hogy a fogászati beavatkozásokat még precízebben és pontosabban tudjuk elvégezni.


Öklendezés kockázata még minimálisabbá válik

Az eszköz nagy segítség azoknak a pácienseknek, akik érzékenyebbek a szájüregi beavatkozásokkor és könnyen öklendezni kezdenek. Az öklendezés a fogászati kezelés során, összefügghet a páciens magasabb szintű félelmével a fogászati beavatkozás miatt1, ám az eszköz szinte érzékelhetetlen, nem irritáló alkalmazása önmagában is segíthet csökkentheti a szorongást.


Forrás:
  1. The Journal of the American Dental Association - idézve innen.
  2. Az eszközről bővebben itt lehet olvasni.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel