Implantátum terápia

Implantátum terápia

Nevins Myron és Wang Hom-Lay szerkesztésében, megjelenik az Implantátum terápia: Klinikai megközelítések és a siker bizonyítéka című könyv második kiadása. Fontos újdonságokról lesz szó benne, nem is csoda, hiszen az első kiadás 20 évvel ezelőtti!

Az implantációs fogászat megváltozott

Az elmúlt 20 esztendőben rendkívüli mértékben megnőtt mind az fogászati implantációs-iparág szereplőinek, mind pedig az e technológiára szoruló betegek igénye. Az igény oldal erősödése a klinikusokat sok esetben komoly döntéshelyzetbe kényszerítette, amely a betegek kiválasztása, a sebészeti időzítés és technika, az implantátum fajtája mellett a helyreállító megközelítéseket figyelembe vételét is érintette.

Egy dinamikusa fejlődő iparág esetében mindig fontos, hogy a számtalan technikai lehetőséget a lehető leghatékonyabban és a lehető legemberbarátabb formában lehessen alkalmazza. Ám mi legyen ennek menete, milyen protokollokat alkalmazzanak a fogorvosok? Rengeteg kérdés adódik. 

Ez a kötet összegzi az implantáció és kapcsolódó fogászati eljárásokban a legjelentősebb képviselők tudását, ami a kezelési folyamat valamennyi aspektusát lefedi; a döntés meghozásától és a kezelés megtervezésétől kezdve, a képalkotáson, a sebészeti technikákon, a csont- és lágyszöveti növekedésen, multidiszciplináris megközelítéseken, beültetési protokollokon át, a stratégiák és komplikációk (többek között az implantátum körüli gyulladás) megelőzéséig és kezeléséig, valamint a hatékony implantátum-fenntartó terápia biztosításáig.

Az évtizedes kutatási és klinikai tapasztalatok, valamint a bőséges illusztrációk és a klinikai esettanulmányok alapján, szakértelemmel megszerzett könyv elengedhetetlen forrása lehet a szakma képviselőinek, akik a legmagasabb szintű ellátás mellett szeretnék gyakorolni az implantációs fogászatot.

A könyv nem véletlenül a Szent Lukács SPA Dental szakmai könyvtárának gyakran lapozott példánya lesz. Ha Ön is a legújabb szakmai szempontok mellett szeretne fogászati implantációs szolgáltatásainkkal élni, érdemes részletesebben elolvasnia fogbeültetésre vonatkozó ajánlatunkat. 

Olvassa el rendelőnk részletes implantációs oldalát, ahol sok egyéb kérdésre is választ kaphat.

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel