Még élethűbb és esztétikusabb mosoly érdekében utaztunk

Még élethűbb és esztétikusabb mosoly érdekében utaztunk

Fogászati rendelőnk két implantológus fogszakorvosa Dr. Ruszin Tamás és Dr. Nagy Róbert, Spanyolországba látogatott, egy implantációs tréningre. A legújabb eljárások elsajátításának köszönhetően, még élethűbb és esztétikusabb mosoly elérésére lesznek képesek.

A fogászati implantációs technológia dinamikusan fejlődő fogorvostudományi iparág, így folyamatos tanulás és állandó munka a legújabb eljárások követése és adaptálása. Szerencsére fogorvosaink erre tették fel az életüket.

Ismerje meg számítógéppel tervezett implantációs eljárásainkat. Egy, vagy több fog hiánya esetén, valamint az összes fog hiányára is léteznek kiváló megoldásaink. Amennyiben a gyorsaság a prioritsos, érdemes elolvasnia az azonnali implantációs javaslatunkat.

Keressen bennünket és egy díjtalan konzultáció során bármilyen témához kapcsolódó kérdésére készséggel válaszolunk!

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel