PRF készülékkel bővítettük eszközeinket

PRF készülékkel bővítettük eszközeinket

Nagy doktor és Ruszin doktor ismét továbbképzésen járt a közelmúltban. Hogy miért? Egy új készülék tökéletes alkalmazsa érdekében.

Rendelőnk egy PRF (Platelet Rich Fibrin) géppel gazdagodott, aminek segítségével a pácienstől levett vért centrifugálják és az így kapott saját fehérvérsejtekben és növekedési faktorokban gazdag fibrin alvadékot használják fel különböző parodontológiai kezeléseknél és szájsebészeti műtéteknél mint például: csontpótlások, fogbeültetések (implantálás), arcüreg emelő műtétek, ínyműtétek.

Az PRF  használata számos jótékony hatással bír

A Platelet Rich Fibrin eljárás hozzájárul az új vérerek kialakulásához ezáltal elősegíti a sebgyógyulást és csontosodást, erős fájdalomcsillapító hatása van így megkönnyíti a regenerálódási időszakot, csökkenti a fertőzés veszélyét.

Mondanunk sem kell mennyire várjuk, hogy használatba vegyük!

Milyen kezelésekben fogjuk használni a készüléket?

Használni fogjuk implantációs eljárásainknál, legyen az azonnali implantáció, az összes fogat érintő All-on-4 implantáció, akár a hagyományos, akár a legmodernebb Nobel implantátumokról legyen szó. Használni fogjuk továbbá parodontológiai kezeléseink során, így a fogínygyulladás és fogínysorvadás, valamint különböző fogágybetegségek kezelésénél.  

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel