Svéd cukorkafogyasztási-modell a lördagsgodis

Svéd cukorkafogyasztási-modell a lördagsgodis

Blogunkban többször esett szó az édességek mellett az egyéb fogakra káros táplálékokról is. Gyakori kérdés volt, hogy létezik-e egyensúly? Lehet-e úgy élvezni az édességeket, hogy közben minimalizáljuk a fogszuvasodás kockázatát? Az Nőklapja.hu oldalán a lördagsgodis, azaz a szombati édességfogasztás svéd modelljéről esik szó.

A legnagyobb édességfogyasztó nép, a legkevesebb szuvas foggal

A cikkben a lördagsgodis-t megelőző 1930-as években megjelenő fogszuvasodási járványról is szó esik, ami megalapozott egy komolyabb intézkedésnek és megszületett a lördagsgodis ötlete az 1950-es években. A modell igen egyszerű útmutatásokat adott a szülőknek és az édességet heti egyszeri fogyasztási cikként javasolta. További izgalmas részleteket a módszerről itt olvashat!

Önnek is szuvas foga van?

Már a kezdődő fogszuvasodás is komoly kockázatokkal jár, így érdemes mielőbb fogorvoshoz fordulnia. Munkatársaink a kisebb és a kiterjedt több fogat is érintő fogszuvasodás kezelésében, valamint a fogszuvasodás megelőzésében is készséggel segítenek Önnek.

Miért javasoljuk, hogy fogszuvasodás esetén minket keressen?

Rendelőnkben a szuvas fogak kezelése, így a fogtöméseink teljesen fájdalommentesek, amit egy kényelmes környezetben élvezhet.

Fogtömési eljárásaink biztonságosak, amit a legújabb fogászati technológiák használatával szavatolunk.

Szuvas fogainak kezelését szakértő fogspecialisták végzik, akik sok éves hazai és külföldi tapasztalattal rendelkeznek.

Lyukas fogak kezelésére is garanciát vállalunk, hiszen teljes felelősséggel végezzük a munkánkat.

A pénztárcáját nem kívánjuk kilyukasztani, mert árérzékenyek vagyunk, így Önnek csak azt az összeget kell fogtömésre fordítania, amire szüksége van.

További fogászati és táplálkozással kapcsolatos olvasnivalók

Fogtömés és egyéb kapcsolódó esztétikai kezelések ára

Esztétikus fogtömés és egyéb esztétikai beavatkozásÁr
Porcelán héj99 000 Ft
Direkt kompozit héj (Példa)45 000 Ft
Fémkerámia Maryland híd80 000 Ft
Kompozit Maryland híd80 000 Ft
Minimálinvazív tömés22 000 Ft
Esztétikus fogtömés (1 felszín)28 000 Ft
Esztétikus fogtömés (2 felszín)32 000 Ft
Esztétikus fogtömés (3 felszín)36 000 Ft

Rólunk mondták pácienseink

Pácienseink mesélnek

Mit mondanak pácienseink fogászati kezeléseikről, a fogorvosaikról és asszisztenseikről, valamint a rendelőnkről? Rengeteg tanulságos írásos, és videóbeszámoló segíthet Önnek abban, hogy választását megkönnyítsük.

Bízunk abban, hogy mielőbb Ön is elégedett, mosolygós pácienseink között üdvözölhetjük!

 

Rólunk mondta páciensünk
Páciensünk szavai
Páciensünk szavai

Időpont foglalás fogászatunkban

Egy klikkre van

a szép mosolytól!

 

Munkatársaink örömmel várják megkeresését! Foglaló felületünkön elég ha megadja az Önnek leginkább alkalmas időpontot, vagy időpontokat és telefonon, vagy emailben tájékoztatjuk a foglalás részleteivel kapcsolatban.

Online időpontfoglalás

 

Lehetősége van közvetlenül telefonon is időpontot foglalnia nálunk a (+36) 30 7800 454 telefonszámot tárcsázva, vagy email üzenetben a info@lukacsspadental.hu címre küldött üzenettel.

Látogatási szabályokról itt olvashat bővebben.


Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel