22 hónapra tervezett fogszabályozás 16 hónap alatt!

22 hónapra tervezett fogszabályozás 16 hónap alatt!

Horváth Milán és Horváth Norbert pácienseink. A kedves testvérpár Dr. Steinhof Péter Márton kezelését élvezhette hosszú hónapokon át. Élményeiket személyesen osztják meg Önökkel.

Horváth Milán: Horváth Mihály vagyok 28 éves építőmérnök és körülbelül 6 évvel ezelőtt ismertem meg Steinhof doktor urat.

Horváth Norbert: Az én nevem Horváth Norbert, Milánnak vagyok az öccse, egyetemista vagyok jelenleg és két évvel ezelőtt kezdődött a fogászati kezelésem Steinhof doktor úrral.

Horváth Milán: Én előtte eléggé ódzkodtam a fogorvosoktól és a fogászattól. Steinhof doktor úr olyan szempontból meggyőző volt és hiteles számomra, hogy mielőtt még nem látta a fogaimat, nem javasolt semmit. A konkrét kezelési tervet az teljesen nyugodt körülmények között első találkozásunkkor beszéltük röviden át.

Horváth Norbert: Azt én is kiemelném, hogy nagyon tetszett a kellemes légkör és az, hogy az ember eljött ide, főleg diákként adott esetben és nem úgy élte át ezt az ember, hogy ez valami kötelező rossz, hanem kellemes légkör volt, jól érezte magát az ember és foglalkoztak a pácienssel.

Horváth Milán: Ezt én is megerősíteni tudom, én is önszántanból kerestem fel ennyi idősen Steinhof urat és úgy fogadott, hogy megkérdezte, hogy én mit szeretnék, és nem tett konkrét javaslatokat mielőtt nem beszéltük meg, hogy mi a cél.

Horváth Milán: Nagyon tetszett nekem, hogy nemcsak Steinhof doktor úr, hanem az egész csapata Pálma és az összes többi asszisztens nagyon felkészült szakmailag, nagyon kedvesek, odafigyelnek a részletekre, hogy fájdalommentes kezelés folyjon, illetve hogy tényleg jó érzése legyen a páciensnek a kezelés alatt.

Horváth Milán: Tetszett, hogy egy konkrét és kompromisszummentes tervtől indultunk a kompromisszumos megoldásig, és Steinhof doktor úr, lépésről-lépésre elmagyarázta, azt hogy az A-kezelés a B-kezelés és a C-terv az mivel jár.

Horváth Norbert: Nekem ami szimpatikus volt még, hogy

a kezelési terv nekem 22 hónapról szólt, ehhez képest 16 hónap alatt sikerült befejezni,

ami nyilván annak is betudható, hogy szorgalmasan csinálta amiket előírtak, de nyilván a szakmai felkészültség és a profizmus is emögött állt, úgyhogy ez még nagyon szimpatikus volt.

Horváth Milán: Tetszett a folyamatos visszajelzés a kezelések alatt, nekem különösen az a része, hogy Steinhof doktor úr elmagyarázta a műszaki hátterét is, illetve a mechanikáját a szabályozásnak és adott esetben ha kicsit kellemetlenebb volt az élmény, akkor elmagyarázta, hogy miért, így könnyebb volt az egészet elviselni. 

Horváth Norbert: Egy plusz faktor ami még nekem nagyon szimpatikus volt, rugalmasság és a flexibilitás. Nekem bármi problémám adódott, legyen az egy hétvégén leesett fogszabályozó-tappancs én mindig tudtam írni Steinhof doktor úrnak, adott esetben időpontot is tudtunk egyeztetni rögtön, pedig hát hétvégén az elérhetőség nem mindig teljesül más esetben, de itt ez mindig teljesült és nagyon elégedett voltam.

Horváth Milán: Szintén meg tudom erősíteni, illetve a kezelési tervet az hónapra pontosan tudtuk tartani, ami egy két éves időtartamnál úgy gondolom nem lebecsülendő. És a levétel élménye és

az egész fogszabályozás az számomra egy nagyon pozitív élmény volt és azóta is csak javasolni tudom ismerőseimnek.

Horváth Norbert: Én is ezt egy nagyon jó befektetésnek tartom az egész fogszabályozást, nagyon elégedett voltam én is, az egész csapat munkájával, elégedett vagyok az eredménnyel amit kaptam és bátran ajánlanám mindenkinek a munkájukat. 

Ismerje meg közelebbről fogszabályozási szolgáltatásainkat

Fogszabályozással kapcsolatban a pácienseink sokszor esztétikai problémák kezelése érdekében motiváltak. Csak később tudják meg, hogy ennél többről is szó van , hiszen nemcsak egy esztétikai beavatkozásról van szó, hanem a rágószervi funkciók helyreállításáról is. A fogszabályozásnak köszönhetően nemcsak szép szabályos, esztétikus fogsorral távozhat a rendelőnkből, hanem egészséges rágószervvel is, melyekkel elkerülheti a későbbi fogászati problémák kialakulását.

Implantátumok

akár azonnal!

Azonnali implantációs lehetőség! Azonnali implantáció során a fog eltávolítását követően a műgyökér beültetésére is sor kerül. A fog precíz eltávolításakor a sérülésmentes csont-szöveti környezet megtartása a legfontosabb.

Érdekel

3D számítógépes implantációk. Implantációs során elterjedt gyakorlat, hogy fúrás és a fog behelyezése, a páciens CT felvételeit felhasználva, szabad kézzel történik. Sokszor szükség lehet azonban jobb megoldásokra is.

Érdekel

Az összes foga hiányzik? Az All-on-4 eljárás tökéletes megoldás olyan betegek számára, akik elvesztették összes fogukat és a kivehető protéziseknél kényelmesebb és „rágás-biztosabb” műfogsorra vágynak.

Érdekel